M O

R E

'Ōlelo Aʻo: Aia kēia huahana i ka nicotine. ʻO ka Nicotine kahi mea hoʻohui. No MAKUA wale no ka hoohana.

HOU HUI OVNS MESH20 – 10,000 PUFFS OVNS MESH20 –10,000 Puffs

2023.10.30

Ke ʻimi nei ʻoe i kahi vape maʻalahi, maʻalahi, a me ka ʻono? Mai nānā hou aku ma mua o ka Disposable Vape! Hāʻawi kā mākou huahana hou ʻo OVNS MESH20 a hiki i 10,000 puffs o kāu ʻono punahele, me 20ml o ka e-liquid, hiki ke hoʻololi i ka ea, 2% a i ʻole 5% ikaika nicotine a me kahi coil mesh e hōʻoia i kahi ʻike vaping maikaʻi a leʻaleʻa.

ʻO nā pono o ka Vape Disposable

ʻO ka Disposable Vape kekahi o nā koho maikaʻi loa no ka poʻe e ʻimi nei i kahi ala kūpono a me ka pilikia ʻole e leʻaleʻa i kā lākou e-wai punahele. ʻAʻole like me nā e-cigarette maʻamau, ʻaʻole pono ka vape hoʻopau i ka hoʻopiha hou ʻana a i ʻole ka hoʻouka hou ʻana. Akā, hoʻohana wale ʻoe a hiki i ka pau ʻana o ka e-liquid. He mea kūpono kēia no ka poʻe e hele ana a ʻaʻohe manawa e hopohopo e pili ana i ka hoʻopiha hou ʻana a i ʻole ka hoʻouka ʻana i kā lākou hāmeʻa.

 

No ke aha ʻo OVNS MESH20?

  • Hele mai ka OVNS MESH20 me kahi coil mesh e hāʻawi ana i ka hana maʻemaʻe a me ka mahu. E kōkua ana ka mesh coil e hōʻoia i ka hoʻopuehu ʻia ʻana o ka ʻono a me ka mānoanoa a me ka ʻono o ka mahu. Eia kekahi, ua hoʻolālā ʻia ka mesh coil e hōʻoia i kahi ʻike vaping maʻemaʻe a ʻono a hiki i ka 10,000 puffs, no laila ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e hoʻololi pinepine iā ia.
    Loaʻa iā ia i loko o 10 mau ʻono ʻono, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa ka mea kūpono no kou ʻono. Mai ka hua a me ka ʻono i ka waiwai a me ka lepo, loaʻa iā mākou kahi ʻono no kēlā me kēia. Inā makemake ʻoe i kahi ʻono paka maʻamau a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe, e ʻike ʻoe i kahi mea āu e makemake ai.
  • ʻO ka OVNS MESH20 kahi hopena maikaʻi loa no ka poʻe makemake e leʻaleʻa i kā lākou e-wai punahele me ka pilikia ʻole o ka hoʻopiha a hoʻopiha hou ʻana. Me ka 10,000 puffs a me 20ml o ka e-wai, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i kāu ʻono punahele no nā lā.
  • ʻO ka OVNS MESH20 hiki ke hoʻohana pū ʻia me ka ea ea hiki ke hoʻololi ʻia. ʻAe kēia iā ʻoe e hana i kāu ʻike vaping, no laila hiki iā ʻoe ke hauʻoli i kāu ʻono punahele e like me kou makemake. ʻO ke kahe ea hiki ke hoʻololi ʻia e kōkua i ka hōʻoia ʻana i kahi ʻike vaping maʻalahi a ʻono.
  • ʻO ka hoʻolālā o ka OVNS MESH20 he ʻano a me ka ergonomic, a ʻoluʻolu i kou lima.
  • Hāʻawi ʻo OVNS MESH20 hiki ke hoʻokuʻu hou i kahi ʻike vaping ʻoi aku ka paʻa a leʻaleʻa. No ka mea e hoʻopiʻi mau ʻia ka pākaukau, ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e pili ana i ka hoʻoulu ʻana o ka mahu a i ʻole ka emi ʻana o ka maikaʻi o ka ʻono i ka manawa.

 

 

Papa inoa ʻono o OVNS MESH20

1. ʻO Strawberry Watermelon - He hui hou o nā strawberries momona a me nā wai wai momona e hoʻonani i kou mau ʻono a waiho iā ʻoe i ka makemake hou aʻe.
2. Skittles - He hui ʻono o kāu mau ʻono Skittle punahele a pau e hoʻoheheʻe ai kou waha a me kou ʻono.
3. ʻO ka Ice Mint Koʻikoʻi - He hui ʻoluʻolu a hōʻoluʻolu o ka mint hau a me ka menthol e waiho i kou waha me ka hoʻoikaika a hoʻomaha.
3. ʻO ka Ice Mint Koʻikoʻi - He hui ʻoluʻolu a hōʻoluʻolu o ka mint hau a me ka menthol e waiho i kou waha me ka hoʻoikaika a hoʻomaha.
4. Blue Razz - He hui ʻono a ʻono o nā blueberries a me nā raspberries e hula ai kou ʻono.
5. ʻO ka hau hua waina - He hui ʻoluʻolu a ʻono o nā hua waina ʻono a me ka menthol e hoʻoheheʻe ai kou waha.
6. Peach Ice - He hui ʻono a me ka wai o nā peaches pala a me ka menthol hau e hoʻohāhā i kou ʻono.
7. Gummy Bear - He hui ʻono o nā bea ʻono a me ka ʻawaʻawa e hoʻoheheʻe ai kou waha.
8. Kiwi Guava Passion Fruit – He hui pumehana o nā kiwi ʻono, nā hua ʻawaʻawaʻawaʻawa, a me nā hua ʻono e hoʻonanea ai i kou ʻono.
9. ʻO Raspberry Peach Mango Ice - He hui hōʻoluʻolu o nā raspberry ʻono, nā pīkī waiʻona, a me nā mango ʻoluʻolu me kahi ʻulaʻula o ka menthol hau e hīmeni ai kou ʻono.
10. ʻAla G – He hui ʻoluʻolu a me ka waiʻona o nā melika pala a me ka lole kō e hoʻohulahula ai kou ʻono.
E nānā hou aku e pili ana i ka huahana ma https://www.ovnstech.com/OVNS-MESH20-pd556758998.html

 

 

Pehea e hoʻohana ai i ka OVNS MESH20?

Maʻalahi a maʻalahi ka hoʻohana ʻana i kahi OVNS MESH20. E wehe wale i ka pūʻolo a wehe i ka mea hana. A laila, wehe i ka pāpale pale a huli i ka waha. E kau i kou mau lehelehe ma ka waha a inhale e ho'ā i ka hāmeʻa. E wela ka mesh coil a hoʻohuehu i ka e-liquid, e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻike vaping maikaʻi a ʻono. Hiki iā ʻoe ke hoʻolohe i kāu ʻike vaping maikaʻi loa e ka hoʻoponopono ʻana i ka ea ea, ʻo ia kahi pihi liʻiliʻi ma lalo o ka OVNS MESH20.

 

I ka hopena, ʻo ka hiʻohiʻona hiʻohiʻona maikaʻi o OVNS MESH20 e huki iā ʻoe i loko, akā ʻo ka hana kupaianaha o kēia mea vape e hoʻohauʻoli iā ʻoe a makemake ʻoe i nā mea hou aʻe. E koho i kāu ʻono aloha a hoʻāʻo i kēia manawa!

 

 

Welina mai e kau inoa i kā mākou youtube channel! https://www.youtube.com/channel/UCoNk-ja7zJbYf7iZFdP3IbA